OVER ISSUE KILLERS

Issue Killers is een 12 weken durend traineeship waarin studenten en young professionals een maatschappelijke campagne neerzetten.

Tijdens het programma delen experts hun ervaringen en kennis in inspirerende presentaties. Verder krijg je trainingen die je helpen met het opzetten en uitvoeren van de campagne, en die goed van pas komen in de rest van je professionele carrière.

Denk aan:
> ‘Hoe werk je met elkaar samen?’
> ‘Hoe organiseer je een succesvolle campagne’
> ‘Hoe zorg je ervoor dat een project van begin tot eind goed wordt uitgevoerd’.

Na afronding van het programma weet jij hoe je jouw skills kan inzetten om je mening te laten horen en een positieve maatschappelijke impact te maken!

PROGRAMMA EN BEGELEIDING

  • 12 weken
  • 1 dag per week met je team 
  • 2 campagne workshops
  • 4 professionele skills trainingen
  • 4 inspiratie meet ups met gastsprekers

Tijdens het programma word je begeleid door duurzaamheid consultants van TheRockGroup, KIT Royal Tropical Institute en reclame professionals van bureaus zoals TBWA\NEBOKO en Fama Volat. Hieronder vind je de vaste gezichten van het Issue Killers Team.

ISSUE KILLERS PROGRAMMA: IN 6 STAPPEN NAAR EEN CAMPAGNE

null

Bertus Tulleners

Partner TheRockGroup & Oprichter Issue Killers
null

Floor van Uhm

Adviseur KIT Royal Institute & Oprichter Issue Killers
null

Jonna van Gortel

Consultant TheRockGroup & Coördinator Issue Killers
null

Lucas Steinbusch

Consultant TheRockGroup & Coördinator Issue Killers
null

Rosanne Alderliefste

Consultant TheRockGroup & Marketing en Communicatie Issue Killers

WAT LEVERT ISSUE KILLERS JE OP?

“Ik heb me aangemeld voor Issue Killers, omdat ik me altijd al bezig heb gehouden met maatschappelijke vraagstukken, maar ik niet goed wist hoe ik mijn motivatie, kennis en vaardigheden kan inzetten om ook echt impact te maken. 
Het leuke aan dit programma vond ik dat je echt praktisch bezig bent, iets dat ik in mijn huidige opleiding miste. Doordat ik met Issue Killers samenwerkte met mensen die niet dezelfde achtergrond hebben, heb ik veel geleerd over wat mijn krachten en valkuilen zijn. 
Het opzetten van een campagne was super interessant en leerzaam, en soms ook best frustrerend. Maar terugkijkend op wat we hebben bereikt ben ik super trots!”
– Maaike, deelnemer editie 1
“Issue Killers geeft me de handvatten om aan te pakken wat me wakker doet liggen. Het programma biedt een inclusief en informeel, evenals een serieus en doelgericht platform voor initiatiefnemers. Wat een vondst.”
– Carmen, deelnemer editie 1

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Wil je weten wanneer de volgende editie start? Of wil je op de hoogte blijven van de campagnes? Laat dan hier je gegevens achter en we sturen je een bericht!


Issue Killers is onderdeel van het actieprogramma maatschappelijke diensttijd (MDT) – ingevoerd door het kabinet.
Issue Killers is een initiatief van TheRockGroup en KIT Royal Tropical Institute.

DOE JE MEE?

Wil jij meedoen met Issue Killers? Meld je dan aan voor 20 februari 2023. Schrijf je op tijd in. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

De standpunten van Issue Killers zijn die van de individuele deelnemers/Issue Killers, die zelfstandig in hun individuele/collectieve capaciteiten meedoen– niet die van TheRockGroup of KIT Royal Tropical Institute. Alle aansprakelijkheid met betrekking tot ondernomen acties en de inhoud van de Issue Killers wordt hierbij uitdrukkelijk afgewezen. De inhoud en acties worden uitgevoerd “zoals deze zijn”.